0431-70166 info@bistrogrodlar-timjan.se
  • Facebook
  • Instagram
  • Facebook
  • Instagram
Bistro Grodlår & timjan Restaurang och vinbar
  • Start
  • Boka bord
  • Meny 2025
  • Kontakt
  • Om
  • instagram
  • Gruppbokning
  • Kalendarium 2025
Välj en sida

bistrogrodlartimjan

Fransk bistro och vinbar i Båstad.
Cocktailbar
@bistrogrodlartimjan #bistrogrodlårochtimjan @whiteguidessverige @divebar1001 öppet: Tors-lör fr 18

Bistro Grodlår&timjan
Nu öppnar vi igen efter lite välbehövlig semest Nu öppnar vi igen efter lite välbehövlig semester. 
Äntligen är sommaren här med regn, sol, vind och middag på Bistron. 
Välkomna! 
Louise&Henrik 

Bokning på hemsidan 
www.bistrogrodlar-timjan.se
Nu står det om oss och Bjärehalvön i @svenskada Nu står det om oss och Bjärehalvön i @svenskadagbladet  Härliga Bjäre!
Då var det dags igen för Bifftorsdag. Beställ 2 Då var det dags igen för Bifftorsdag. Beställ 2 Biff a’la minut’e betala för 1. Erbjudanden gäller torsdag  23 januari om ni bokar bord innan kl 17 på torsdag. 
Bordsbokning gör ni på vår hemsida www.bistrogrodlar-timjan.se(länk i vår bio).
Vår hängmörade ryggbiff med dubbel friterade pommes, tomatsallad Dijon och bearnaisesås. 
OBS! Endast bordsbokning. 

Välkomna! 
Louise&Henrik
Erbjudande torsdag 5 december:
Beställ 2 Biff à’ l’a ”minute” och betala för 1. Gäller vid bordsbokning från vår hemsida www.bistrogrodlartimjan.se innan kl 17 på torsdag. 
OBS! Gäller endast vid bordsbokning. 
Vår älskade biff minut serveras med Svensk hängmörad ryggbiff, dubbelfriterade pommes, bearnaisesås och tomatsallad med dijondressing. 

Biff minut är den berömda köksmästarens Tore Wretmans uppfinning från Riche i Stockholm, idén till rätten  kommer från Frankrike och dess klassiska bistros. Där kallas den Steak frittes och serveras endast med dijonsenap, ofta var detta den billigaste rätten på menyn och köttdetaljerna kunde variera men serverades alltid på ”kockens vis”
Välkomna
Louise och Henrik
Husmansonsdag 24/4 från kl 18.00 Bokar bord gör Husmansonsdag 24/4
från kl 18.00
Bokar bord gör man på vår hemsida som vanligt. www.bistrogrodlar-timjan.se

Meny:
Sjömansbiff med ölbrässerad potatis, trilogi på lök och Bjärerötter.
195kr inklusive kaffe och kaka. Dryck tillkommer.

En nyhet är att det också går att beställa husman för avhämtning( för att värma upp och äta när ni vill). Avhämtning "husman"beställs senast dagen före på tisdag kl 20.00

Beställa husman gör ni genom att skicka mejl till info@bistrogrodlar-timjan.se ni kommer att få ett beskräftelsemejl med swishnummer för betalning i förskott. Erlagt swish = bekräftad bokning.

Louise&Henrik

#bistro #franskbistro #franskbistrpibåstad #båstad #båstadvidhavet #bistronomie #frenchbistro #skåne #rögle #sjömansbiff
Nu är det dags för husmanskost igen på Bistron, Nu är det dags för husmanskost igen på Bistron, vi flyttar från söndag till onsdag och börjar med HUSMANONSDAG.
 
Premiär onsdagen den 17/4
från kl 18.00
Bokar bord gör man på vår hemsida som vanligt.

En nyhet är att det också går att beställa husman för avhämtning( för att värma upp och äta när ni vill). Avhämtning "husman"beställs senast dagen före på tisdag kl 20.00

Beställa husman gör ni genom att skicka mejl till info@bistrogrodlar-timjan.se ni kommer att få ett beskräftelsemejl med swishnummer för betalning i förskott. Erlagt swish = bekräftad bokning.

Meny:
Stekt Mannerströmming med Bjärestomp,
rårörda lingon, brynt smör och pressgurka.

195kr inklusive kaffe och kaka. Dryck tillkommer. BOKA 

För avhämtning boka via e-post till info@bistrogrodlar-timjan.se

Det här är vår hyllning till den Svenska husmanskosten och våra fantastiska råvaror.
Husmanskost = Bistronomie
Smak med traditioner

Välkomna!
Vänligen boka bord på vår hemsida
www.bistrogrodlar-timjan.se

#bistronomie #franskbistro #husmanskost #båstavidhavet #båstad #skåne #rögle
Instagram post 17984212163502041 Instagram post 17984212163502041
Nu är vi med i tidningen igen. #båstadsfinest #b Nu är vi med i tidningen igen. #båstadsfinest #bistroibåstad #franskbistro #frenchbistro #frenchbistrot #bistronomiefrançaise #bistronomie #realfood #foodiesweden #foodie #båstadvidhavet #frog #grenouille
God fortsättning önskar Janne och Louise/Henrik. God fortsättning önskar Janne och Louise/Henrik. 
Nu öppnar vi vår kära bistro igen efter alla helger. 
Vi har öppet fredag och lördag den här veckan från 18. 
Från nästa vecka och februari ut så har vi öppet Torsdag-lördag från 18

Väl mött i det nya året. 
Bistron
Hösten är ju ändå här trots värmen och det u Hösten är ju ändå här trots värmen och det underbara vädret. Just nu så byter vi ut våra rätter och viner regelbundet fast kanske lite oftare nu. Det gäller att boka om du inte ska missa någon favorit. 

Med vänlig hälsning, 
Louise &Hennrik
Vi har några få platser kvar, först till kvarn. Vi har några få platser kvar, först till kvarn...
boka senast torsdag.

På fredag den 11 augusti så återkommer vi med Vår avsmakningsmeny "Smak av Bjäre"
En matresa i 9 akter med dom bästa och mest mogna råvarorna just nu från Bjärehalvön. Kvällen börjar med ankomst kl.18.30-1845 med snacks och champagne, Middagen börjar kl. 19.00.
Menypris 1195kr/person, dryck tillkommer.
Förbetalning för bekräftad bokning.
Bokar gör ni på vår hemsida
 https://www.bistrogrodlar-timjan.se/449-2/
På fredag den 11 augusti så återkommer vi med V På fredag den 11 augusti så återkommer vi med Vår avsmakningsmeny "Smak av Bjäre"
En matresa i 9 akter med dom bästa och mest mogna råvarorna just nu från Bjärehalvön. Kvällen börjar med ankomst kl.18.30-1845 med snacks och champagne, Middagen börjar kl. 19.00
Menypris 1195kr/person, dryck tillkommer.
Förbetalning för bekräftad bokning.
Bokar gör ni på vår hemsida https://www.bistrogrodlar-timjan.se/449-2/
Välkoma
Louise& Henrik

#franskbistroibåstad #frenchbistro #Båstad #båstadvidhavet #sommar2023 #smakavbjäre #köpmansgatanbåstad
Veckans skönaste och roligaste gäst @doggelitoof Veckans skönaste och roligaste gäst @doggelitoofficial  är här och testar vårt kök för kommande podcast. 🙌🙌🙌
Instagram post 18274332580126256 Instagram post 18274332580126256
Instagram post 18037366333500743 Instagram post 18037366333500743
Nu är sommaren här! Välkomna till Båstads enda Nu är sommaren här! Välkomna till Båstads enda Franska bistro. Mat för den hungrige och närmare 30 vin på glas. Friska och ibland starka drinkar servrar vi året om. Öppet: onsdag-lördag från 18. Baren @divebar1001  är vår gömda bar här på bistron, en klassisk ”get away” när du bara vill hänga med vänner. 
Välkomna 
Louise & Henrik 

.
#frenchbistro #bistrotfrancais #cocktailbar #winebar #bistro #båstad #båstadvidhavet #divebar #@divebar
Hej i sommarvärmen, vi håller lite stängt för Hej i sommarvärmen, vi håller lite stängt för renovering och semester över midsommarveckan 17/6-28/6  Vi öppnar åter 29/6 kl. 18
Öppettider i sommar: Onsdag-lördag fr 18
Ha en underbar midsommar 
Louise & Henrik
Bjäre försommarmeny 295kr
Onsdag till lördag. Öppet från kl 18.00
Boka bor på hemsidan länken finns i bio. 
Välkomna!
Louise&Henrik

#franskbistroibåstad #vinbarbåstad @visithalland @visit_skane @visithelsingborg @visitbastad @visitlaholm #frenchbistro #frenchbistrot #bistro
Missas inte årets första ”winemakers” finner Missas inte årets första ”winemakers” finner på fredag 17/3 
Vi börjar kl 17 med en vinprovning signerad Stephane och Florence på La Grange de Bouyes från Neffies i södra Frankrike. 
En magisk afton väntar. 

Meny Winemakers:

* Kallrökt Hälleflundra
 med beurre blanc, citronbakad fänkål och gaufrette

**  Confiterad Anka från Munka Ljungby med kycklingleverveloute, spenat och syrad rödkål

***  Långbakad Kullagris med bakad lök, pommes allumettes och Dijongrädde

***  Karamelliserad ananas, kokosglass, kardemumma

1095kr/person inklusive vinprovning och vinpaket till maten. 
Boka bord på hemsidan( länk i bio)

För dom som önska så har vi även en endast vinprovning kl 15

15.00-16.30 Vinprovning 30 platser 
Våra vinprovningar är kostnadsfria,
man förutsätts tacka för sig genom att köpa vin.

Bokning av endast vinprovning Kl. 15 gör ni till
Micke på La Belle Vue via epost: mikael@labellevue.se

Louise&Henrik
Vinprovning och 

Winemakers dinner

Bistro grodlår&timjan
Fredag 17 mars 2023
Nu kära vänner kommer La Belle Vue till Sverige tillsammans med en av sina absolut bästa vinmakare, Stephane och Florence på La Grange de Bouyes. Vingården som ligger granne med La Belle Vue i Neffies och som gör biodynamiska viner av absolut högsta kvalitet. De har sina viner på flera Michelin restauranger i Frankrike. 

Stephane är en passionerad vinmakare som arbetar biodynamiskt och som förutom att berätta om sina viner och hur de tillverkas kommer att berätta a l l t ni vill veta om varför han valt att arbeta biodynamiskt och den stora skillnaden mot konventionell odling och vinframställning. 

Många undrar ju vad är egentligen skillnaden mellan biodynamiska, ekologiska och naturviner. Vi kommer tillsammans med Stephane att utreda det och även skillnaderna med de olika metoder som man behandlar vinet innan det buteljeras. Det finns absolut inget han inte kan svara på och han fullkomligt älskar när han får frågor kring vinmakning! 

Vi har endast 30/26 platser/provning för att ni skall få den absolut bästa upplevelsen och verkligen hinna möta Stephane och oss andra samt kunna ställa alla dina frågor.

15.00-16.30 Vinprovning 30 platser 
Våra vinprovningar är kostnadsfria,
man förutsätts tacka för sig genom att köpa vin.

Bokning av endast vinprovning Kl. 15 gör ni till
Micke på La Belle Vue via epost: mikael@labellevue.se

Eller vinprovning med efterföljande winmakersdinner
Vinprovning kl 17.00-18.30
Middagkl 19.00-22.00 
Pris: 1095kr 

Bokning av winemakers dinner och vinprovning
Gör ni på Bistro grodlår&timjan 
http://www.bistrogrodlar-timjan.se
Förbetalning för bekräftad bokning.

En mat och vinresa med vinmakare och
Frankrike älskare.

Meny 

*
Kallrökt Hälleflundra med beurre blanc, citronbakad fänkål och gaufrette

** 
Confiterad Anka från Munka Ljungby med kycklingleverveloute, spenat och syrad rödkål

*** 
Långbakad Kullagris med bakad lök, pommes allumettes och Dijongrädde

**** 
Karamelliserad ananas, kokosglass, kardemumma

Välkomna till en oförglömlig upplevelse
/Bistron
Vi har ett fåtal platser kvar på tisdag. Passa p Vi har ett fåtal platser kvar på tisdag. Passa på att boka. 
Boka på hemsidan länk finns i bio. 
www.bistrogrodlar-timjan.se

Välkomna
Kom och fira Julafton 2022 med oss på Bistron. No Kom och fira Julafton 2022 med oss på Bistron. Noël Français.
Ibland så fuskar vi här på bistron och har råv Ibland så fuskar vi här på bistron och har råvaror som inte kommer från Bjärehalvön som här tex: egenodlade San Marzano tomater med gurkgazspacho från växthuset i Krogshult Halland.
Smak av Bjäre sensommar. Bara på Båstad enda fr Smak av Bjäre sensommar. Bara på Båstad enda franska bistro.
Boka sommarens sista ”Smak av Bjäre” en matre Boka sommarens sista ”Smak av Bjäre” en matresa i 9 akter den 20 augusti nu på lördag. 
Middagen börjar kl 1900. 
995kr/p Boka bord på hemsidan. 
www.bistrogrodlar-timjan.se

Obs! Vi har inte möjlighet att tillgodose allergier eller matpreferenser. Vår mat är gluten och lactosfri. 

Välkomna!
Louise &Henrik
Instagram post 17941093994193577 Instagram post 17941093994193577
Kvällens ”Smak av Bjäre” Tack alla gäster Kvällens ”Smak av Bjäre” 
Tack alla gäster för en fullsatt kväll. #
Missa inte Sommarens första avsmakningsmeny med b Missa inte Sommarens första avsmakningsmeny med bara lokala råvaror.
Då var det dags igen för det årliga Primörgill Då var det dags igen för det årliga Primörgillet på Bjäre. Underbara råvaror och trevliga kökskrigare allt samlat på en potatisåker i Mäsinge.
Glasprovning Torsdagen 12 maj kl 1800 med Kicki Ko Glasprovning Torsdagen 12 maj kl 1800 med Kicki Kopsch från Önskabutikerna. Lär dig hur mycket själva glaset påverkar smakupplevelsen tillsammans med oss.  3-rätters meny och vinpaket 995kr/person. Boka på Hemsidan
Ladda mer... Följ på Instagram

Hitta oss/Find us

Hitta oss/Find us
Köpmansgatan 4
26935 Båstad

Öppet:
Tordag -lördag från kl 1800

Baren håller öppet så länge ni vill (01.00)

Välkomna
Boka bord/book a table

Integritetspolicy

  • Start
  • Boka bord
  • Meny 2025
  • Kontakt
  • Om
  • instagram
  • Gruppbokning
  • Kalendarium 2025
  • Facebook
  • Instagram
Webdesign, illustration and Photo ©Henrik Daleskog