
Förrätter/Entrees
Sniglar/vitölk/ persilja/ sudegs baguette *gluten 155
Escargot de bourgogne/ garlic/ parsley/ sourdough baguettee *contains gluten
Picklad kålrabbi/kålrotscremé/ persiljeolja/ kavring 155
Pickled kohlrabi/ turnip creme/ parsley oil/ dark rye bread crumbs
Gravad gös från Kattegatt/ picklade tomater/ vitlöksskum 225
Marinated pike-perch from kattegatt sea/ pickled tomatoes/ garlic foam sauce
Steak tartare a `la ”Parisienne”/ pumpasallad/ örter liten/stor 175/295
Steak tartare a `la ”Parisienne”(Dijon mustard, capers, gherkins)/ pickled salad/ small/large
Varmrätter/Main courses
Biff a `la ”minute”/ bearnaise/ tomatsallad ”Dijon”/ pommes 245
Sirloin steak a `la ”minute”/ sauce bearnaise/ tomato salad ”Dijon”/ fries
”Bourride Sétoise” med Fiskhandlares val/aioli/ buljong/ sommarprimörer / färskpotatis 295
”Bourride Sétoise” with The fishmonger´s choise/ aioli/ fish broth/ summer greens/ local potato
Lammentrecôte från Skåne/ rostad tomatröra tapenadpotatis/ rosmarinsky 295
Lamb trecote locally produced/ roasted tomato compote/ rosmary wine sauce/
”Grand aîloi grillé”/ grillade sommarprimörer/ aioli/ picklade tomater/ *hasselnötssmör 255
”Grand aîloi grillé”/roasted summer vegetables/ pickled tomato/ *hazelnut butter
Dessert/Sweets
Irish coffe 145
Espresso Martini 145
Creme brûllee 95
Chokladfondant 140
Sorbet/glass/tryffel 55
Välkomna till oss
Vi önskar er en trevlig kväll.
Vi arbetar i säsong och byter rätter ofta.
Vi reserverar oss för att vissa rätter blan kan ta slut.
*=allergen
Henrik&Louise