Förrätter/Starters

Sniglar/ vitlök/ persilja/ surdegsbaguette 120
Escargot de bourgogne/ garlic/ parsley/ souerdough baguette

Löjrom/ saltbakad Bjärepotatis/ ärtcreme/ pepparot 195
Whitefish roe/ salt baked Bjäre potato/ pea purée/ horseradish

Steak tartare a´la ”Parisienne”/ plommonketchup/ ruccola 155
Steak tartare (Dijon mustard, capers, gherkins, mayonnaise)/ plum ketchup/ rocket salad

Socca / ärtcremefraiche/ zuccini/ rädisa 135
Chickpea pancake /green pea creme fraiche/ zucchini/ radish

 

Varmrätter/Main courses

Biff a´la ”minute” / bearnaise/ tomatsallad ”Dijon”/ pommes 195
Sirloin steak a´la minute/ sauce bearnaise/ tomato salad ”Dijon mustard”/  fries

Halstrad Bolmen gös/ färskpotatis/ brynt smör/ sparris/ salladslök 255
Pan seared pike-perch / spring potato/ brown butter/ asparagus/ spring onion 

Hel vårkyckling/ gräslöksveloute/ rostad Bjärepotatis/ majrova 235
Roasted spring chicken/ creamy chives sauce/ roasted Bjäre potato/ turnip

Vitlöksbakad majrova/ rostad mandel/ blomkålspuré /primörer 195
Garlic baked turnip/ rooasted almond/ cauliflower puree/ spring vegetables

 

Dessert

Irish Coffee 105
Warm coffe drink

Espresso Martini 115
Espresso Martini cocktail

Cremé Brûleé med sorbet 90
Cremé Brûleé seasonal sorbet

Chokladfondant med vaniljglass 125
Chocolate fondant

Vaniljglass 35
Vanilla ice cream

Säsongens sorbet 35
Seasonal sorbet

Extra

Pommes 45
Bearnaise 35
Vitlöksbröd 65

Smått

Marinerade oliver 35
Gruyereost 55

 

Välkomna till oss.

Bistro grodlår&timjan önskar er en trevlig kväll hos oss på vår restaurang i Båstad.
Köket arbetar med med färska råvaror i säsong och byter rätter ofta.
Vi  reserverar oss för att vissa rätter ibland kan ta slut och att vi gör vissa ändringar om något tar slut.

Avhämtning

För avhämtning under restaurangveckan så gäller beställning dagen före ni vill komma och hämta.  

Övrig avhämtning:
Onsdag, torsdag beställ senast kl 18.
Fredag, lördag beställ senast kl 16

Allt för att undvika köbildning i restaurangen, ta hand om er.

mvh

Henrik&Louise