Förrätter/Starters

Sniglar, vitlök och persiljegratinerade, serveras med surdegsbaguette 115kr
Escargot de bourgogne, garlic, parsley and souerdough baguette

Löjrom med Svensk vit sparris, vårlök och brynt smör 195kr
 Whitefish roe with white Swedish asparagus, spring onions & browned butter

Steak tartare a´la ”Parisienne” med edamamecremé och vårlök 155kr
Steak tartare (Dijon mustard, capers, gherkins, mayonnaise), puré of asparragus  and spring onion

Grand Aioli, ångade vårgrönsaker, rostade hasselnötter, aioli och surdegsbaguette 135kr
Grand Aioli, steamed spring vegetables, roasted hazelnut, aioli and sourdough baguette

Varmrätter/Main courses

Biff a´la ”minute” med sauce bearnaise, pommes och tomatsallad ”Dijon” 190kr
Sirloin  steak a´la minute with sauce bearnaise, chips and tomato salad ”Dijon mustard”

Halstrad gösfilé med hummersmör, mangold, färskpotatis och sockerärtor 255kr
Seared pike-perch with lobster butter, mangold, fresh potatoes and sugar snaps

Pluma Secreto på svensk gårdsgris med salviasky, primörer och tonnatopotatis 235kr
Fried pork ”Pluman secreto” with sage jus, sprin vegetables and tonnato potato

Varm Tabbouleh på linser och bönor, tomater och grillad paprika 190kr
Warm lentil and bean Tabbouleh with tomatos and grilled pepper 

Dessert

Irish Coffee 105kr

Espresso Martini 115kr

Säsongens dessert 115kr

Seasonal dessert

Svarta tavlan/the blackboard

Ask us/Dagspris

 

Extra

Pommes 45kr
Bearnaise 35kr

Smått

Oliver 35kr
Gruyrereost 55kr

Restaurangdagarna  7-16 Juni
Vardagar  215kr fredag-söndag 265kr

Vi har öppet onsdag-söndag från 18

Förrätt:
Löjrom med saltbakad färskpotatis, nässelcreme, vårlök och vattenkrasse

Varmrätt:
Regnbågsforell med salsa verde, moreller, oliver, morotsemulsion, sparris och potatisterrine.

Anslut dig till vårt Nyhetsbrev

Gå med i vår epostlista och få tillgån gtill våra erbjudanden och evenemang.

Nu är ni med där det händer