Bistro Grodlår & Timjan har öppnat igen,
kolla in här för den nya menyn.

mvh

Henrik

 

Glöm inte att boka bord,
det är alltid bättre att vara väntad
Boka bord här!

Öppet: onsdag-söndag från kl 18
På ondagar så har vi 
”open bottle” night med schysta priser på veckans öppna viner.
Välkommen. 

Förrätter

Halstrad Pilgrimsmussla med pesto på ärtor och grönkål.  ………………………………………155kr

Skånsk sparris med ramslökshollandaise och primörer…………………………………………………………..145kr

Varmrökt lax med creme på vinkokt fänkål med äpple och fänkålsallad                             135kr

Vitlöksgratinerade sniglar med surdegsbröd……………………………………………………………………………………..125kr

 

 

 

 

 

Mellanrätter

Chevre chaud, getost, levainbröd, betor sallad………………………………………………………………………………..hel/halv: 145kr/115kr

Bayonneskinka IGP…………………………………………………………………………………………………………………………………45kr

Oliver……………………………………………………………………………………………………………………………………………………..35kr

Gruyère…………………………………………………………………………………………………………………………………………………..45kr

 

 

Två rätter

Valfri förrätt
Varmrätt från ”svarta tavlan”
325kr/person

 

Varmrätter

 

Halstrad röding med bräckt amadinepotatis, champagnesås och primörer…………………………….245kr

Grillad Pluma de Secreto av Svensk rapsgris, griskind, tomatbisque, bakad tomat och vårlök…………….225kr

Biff a´la ”minute” med  sauce bearnaise, pommes och tomatsallad ”Dijon”………………………………………190kr

Långbakad skånsk spetskål med ragu på  linser och vårens grönsaker
serveras med aioli och bryntsmör med nötter&frön……….. ……………………………………………………………….185kr

 

Desserter

 

Irish coffee………………………………………………………………………………………………………………………….95:-

Crème brûlée med sorbet……………………………………………………………………………………………………90kr

Bakad rabarb med yoghurtsorbet och rostad mandelmassa……………………………………………….115kr

Chokladfondant med sorbet eller vaniljgass och………………………………………………………………….115kr

Chokladtryffel / Glass  / Sorbet……………………………………………………………………………………………..35kr